در روز یکشنبه ۱۴ مرداد ۹۷ همایش آشنایی با دانشگاه و رشته ­های تحصیلی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

همایش حضوری آشنایی دانش آموزان کنکوری ۹۷ با دانشگاه و رشته های تحصیلی در روز یکشنبه ۱۴ مرداد ۹۷ از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۴:۳۰ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

برنامه در ۳ بخش کلی انجام گردید. در بخش همایش روز باز که از ساعت ۸:۳۰ الی ۹:۴۵ و در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار گردید، مهندس سعیدی از مشاورین کنکور و انتخاب رشته نسبت به ارائه نکات مهم در انتخاب رشته صحیح و اطلاعاتی در این خصوص پرداختند. در ادامه دکتر عبدالعالی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و مدیر دفتر ارتباط با مدارس به معرفی دانشگاه علم و صنعت ایران، ویژگی ها و دستاوردهای برجسته علمی و فرهنگی آن پرداخت.

در بخش دوم که از ساعت ۱۰ الی ۱۳:۱۵ و در محل مجتمع علوم پایه به طول انجامید، سمینارهای آشنایی با ۱۱ رشته مقطع کارشناسی دانشگاه علم و صنعت ایران شامل مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی راه آهن، فیزیک، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، نفت و گاز، مهندسی معماری و ریاضی در قالب ۴ ارائه ۴۵ دقیقه ای صورت پذیرفت که دانش آموزان علاقه مند می توانستند به انتخاب خود در ۴ سمینار شرکت کنند.

نهایتاً در بخش سوم و پایانی نیز تور گردشگری دور دانشگاه از ساعت ۱۰:۴۵ الی ۱۴:۳۰ برگزار شد.

از ویژگی های جالب این تور که به مدت ۲۰ دقیقه به طول می انجامید، استفاده از ۳ دستگاه خودروی برقی که در واقع با انرژی پاک کار می کنند بود. تورلیدرهای هر ماشین از دانشجویان دانشکده راه آهن بودند که در طی مسیر با ارائه توضیحات مناسب به معرفی ساختمان ها و فضاهای علمی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه اقدام نمودند.

هزینه ثبت نام در این برنامه در حالت فردی ۱۰۰ هزار ریال و برای حالت های گروهی و وابستگان علم و صنعتی، ۵۰ هزار ریال بود که ثبت نام صرفاً از طریق سایت روز باز، openday.iust.ac.ir انجام پذیرفت.

Slide background

11 پاسخ
  1. بورس
    بورس says:

با سلام و عرض وقت بخیر
    مراسم مراسم خوبی بود و استفاده کردیم ولی ایکاش در کنار معرفی رشته آینده شغلی هر رشته رو هم بررسی می کردید
    مثلا ما بچه های حسابداری و مالی چطور می تونیم در آینده برای خودمون یک جایگاه شغلی مناسب داشته باشیم.
    مثلا حسابداری، بورس، بازارهای مالی که می تونه جزو شغل های آینده ما محسوب بشه را معرفی و بررسی می کردین.
    بازم ممنون از برنامه خوبتون.

پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید