بورس تحصیلی به رتبه های برتر و دانشجویان ممتاز ورودی های جدید کارشناسی ۹۸

به همت بنیاد حامیان دانشگاه علم و صنعت ایران بورس تحصیلی به تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی که در کنکور سراسری ۹۸ دارای رتبه های کشوری زیر ۲۰۰۰ می باشند اختصاص می یابد.
به گزارش روابط عمومی و به نقل از آقای دکتر سلطانیه، مسئول پیگیری امور بنیاد حامیان دانشگاه علم و صنعت ایران، مبلغ این بورس تحصیلی ۲۰ میلیون ریال در سال می باشد که ماهانه به این دانشجویان پرداخت می شود و در صورت عملکرد تحصیلی مناسب در سال های بعد نیز این بورس تمدید می¬گردد.
همچنین به جهت تشویق دانشجویان برتر مقطع کارشناسی به تعدادی از دانشجویان که در هر دو نیم سال تحصیلی گذشته معدل بالای ۱۷ کسب کرده باشند این بورس تحصیلی پرداخت می شود.
لازم به ذکر است تامین بورس تحصیلی برای ۲۰۰ نفر از دانشجویان توسط بنیاد علمی آموزشی قلم¬چی تضمین شده است. برای سایر دانشجویان از طریق بنیاد حامیان دانشگاه علم و صنعت ایران منابع مالی تامین خواهد شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید